• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vida Nueva

Нове Життя для Нової України

Member Area

Alternate title

3

Для мене це побачення з Татом! PDF Друк E-mail
Написав Administrator   
Вівторок, 13 січня 2009 14:55

VN – це не конференція …для мене це побачення з Татом! Я пройшла першу ВН у Вінниці і там я в перше познайомилась особисто з нашим Господом,як з Татом.І там він здійснив мою заповітну мрію, як Тато!

Коли мене запросили на цю конференцію, то зовсім не хотіла там бути, кожний день в служінні, люди, ще треба багато готуватись до служіння, іншими словами активне життя.... а тут....потрібно зупинитись і отримувати якісь подарунки....я була в шоці, як можна побачити, що це подарунок від Бога – в звичайних речах? Може якась дрібниця бути особливим подарунком від Бога? ТАК ТАК ТАК!!!!

Саме цьому Тато і навчив мене! Зупинятися і звертати увагу, на його подарунки для нас в кожній дрібниці! І навіть якщо для мене це здається дріб’язком, не особливо чимось важливим – для Бога важлива кожна "дрібниця". Четвертий день став для мене дійсно Новим Життям у Христі!

Хто ще не пройшов ВН- проходьте, не пожалкуєте!!!Я кажу це від усього серця!!! Бачити як відбувається побачення Тата з дітьми – це найщасливіший момент в житті!

Аня Гальченко (ВН№1)

Останнє оновлення на Неділя, 15 березня 2009 14:12

Ukrainian (Ukraine)Russian (CIS)

Аудio

Make sure you have at least Flash Player 7. If not,please download.

Найближчі семінари

м Вінниця
ВН№4 для дівчат - 04-06 червня 2010
ВН№4 для юнаків - 11-13 червня 2010
до початку жіночого семінару Vida Nueva у м. Вінниця залишилось
Часу зареєструватися на семінар все менше і менше... Поквапся!